303® SPEED DETAILER

Kategori:

Beskrivning

303® Speed ​​Detailer är speciellt utformad för att omedelbart rengöra, skydda och producera en högglasig yta på glasfiber, lack, plast, metaller, glas och mer!

303® Speed ​​Detailer är ett premiummedel utvecklad för att snabbt rengöra, skydda och ge en hög-glansbehandling på ytor. Den rengör, skyddar och lämnar en polerad finish på glasfiber, färg, plast, metaller och glas. Utvecklad för snabb och enkel användning och ger ett professionellt resultat. Spraya på önskad yta och torka av med mikrofiberduk. Behandlad yta är antistatisk vilket motverkar att smuts och damm får fäste. 303® Speed ​​Detailer stöter bort damm, smuts och fläckar och hjälper till att skydda mot lätta repor på ytan. 303 Speed ​​Detailer har också ett starkt UV-skydd för att förhindra blekning av din båts färg.  UV-skyddet är samma som i 303® Aerospace protectant och är utvecklat av NASA för att skydda ytor från det skadliga UV-strålarna.

303® Speed ​​Detailer lämnar inga ränder eller fläckar, vilket ger en glansig yta direkt. Om du vill snabbt pigga upp din bil eller båt är 303 Speed ​​Detailer perfekt. Enkel och snabb att använda.

FÖR BÄSTA RESULTAT REKOMMENDERAR VI FÖLJANDE ENKLA STEG:

  1. Se till att ytan är torr och inte över rumstemperatur innan användning.
  2. Skaka om flaskan, Applicera en sektion i taget och fördela jämt med en ren mikrofiberduk.
  3. Avsluta med att torka rent med en ny torr och ren mikrofiberduk

TIPS:

  • Kan läggas ovanpå lackskydd eller vaxlager, alltså perfekt mellan tvättarna där du vill ha lite extra glans och extra skydd.
  • Ger ett skydd mot solen motsvarande solkyddsfaktor 40 och en glans som håller samt framhäver färgen. Lättanvänd, effektiv och skyddande.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “303® SPEED DETAILER”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *